tel email3

    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   ΓΙΟΚ!

    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

    Βερανζέρου 22, 6ος όροφος

    www.goneis.org.  E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   ΓΙΟΚ!

    Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση κατάφερε να αποδείξει πόσο πολύ την ενδιαφέρει η ισότιμη μόρφωση των μαθητών γυμνασίων – λυκείων μέσω της υποχρεωτικής τηλεκπαίδευσης. Τους άφησε όλους εκτός, αφού η πλατφόρμα «έπεσε» μετά από μια ώρα λειτουργίας, έτσι ώστε κανένας να μην μπορεί να διαμαρτυρηθεί πως δεν έκανε μάθημα ενώ άλλοι συμμαθητές του έκαναν!!!

    Πέρα από το αστείο του όλου θέματος, αναδεικνύεται η παντελής έλλειψη υπευθυνότητας από μεριάς του Υπουργείου Παιδείας, όσον αφορά την λειτουργία των σχολείων μας. Από την στιγμή που ήδη πριν 7 μήνες, από το lockdown της Άνοιξης, είχε φανεί η αδυναμία του σχολικού δικτύου να υποστηρίξει την συμμετοχή του συνόλου των μαθητών, αποτελεί δείγμα κοινωνικής αναλγησίας η μη λήψη μέτρων για την αποσυμφόρησή του. Μας μίλαγε τοΥπουργείο Παιδείας τόσο καιρό για ανοιχτά σχολεία, συκοφαντώντας το μαθητικό κίνημα ότι τάχαμου τα κλείνει, ενώ το ίδιο κάνει ότι μπορεί για να τα διατηρεί κλειστά, όχι μόνο τυπικά αλλά και ουσιαστικά.

    Ως Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής, καλούμε το Υπουργείο Παιδείας έστω και τώρα, να ακούσει επιτέλους τα αιτήματα του συνόλου της σχολικής κοινότητα και να πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

    Απαιτούμε άμεσα:

    • Να μην καταγράφονται οι απουσίες κατά την διάρκεια της τηλεκπαίδευσης
    • Προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς
    • Αναβάθμιση του ΠΣΔ και των δυνατοτήτων της τηλεκπαίδευσης

     Αθήνα, 9 Νοέμβρη 2020

     

    Ημερολόγιο

    M T W T F S S
    1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31

    Η διάθεση της Ημέρας....

    BOARD2 44abf